Blog

Es Polvorí reobre les seues portes al públic amb una emotiva exposició del pintor eivissenc Narcís Puget

Després de més de cinc anys tancat, l’històric Polvorí de la ciutat d’Eivissa torna a obrir les seues portes al públic, recobrant així la seua funció com a espai cultural i sala d’exposicions. La regidora de Cultura, Carmen Domínguez, expressa la seua satisfacció davant aquesta notícia, destacant la importància de tenir més espais dedicats a la cultura, especialment en aquest moment en què celebram el 25è aniversari de la declaració de Patrimoni Mundial.

Originalment construït a finals del segle XVI com a magatzem de pólvora, el Polvorí ha tengut una llarga història marcada per la seua importància militar fins que, a començaments dels anys setanta del segle passat, va passar a ser propietat de l’Ajuntament d’Eivissa.

Per commemorar aquesta reobertura i celebrar el 150è aniversari del naixement del pintor Narcís Puget, l’Ajuntament d’Eivissa presenta l’exposició «NARCÍS PUGET VIÑAS (1874-1960)», comissariada per Fanny Tur i Andreu Carles López Seguí. Aquesta exposició exhibirà 34 quadres i 2 dibuixos inèdits a Eivissa, cedits per diverses col·leccions privades i institucionals, incloent-hi Caixabank i el Museu Etnogràfic d’Eivissa.

La inauguració de l’exposició tendrà lloc el dissabte 9 de març a les 18 h, amb l’actuació especial de la soprano Isabel Albadalejo. La mostra estarà oberta al públic fins al 14 d’abril, de dimarts a divendres de 18 a 20 h, i els dissabtes i diumenges de 11 a 13.30 h.

Aquest esdeveniment forma part dels actes organitzats en honor al 150è aniversari del naixement del pintor, els quals inclouen també una conferència a la Biblioteca de Can Ventosa el passat 19 de gener.